Kvalitet for stolte fagfolk siden 1975

Jobmans arbeidsklær utvikles og produseres for profesjonelle med høye krav. Slik har det vært siden 1975. Slitestyrken har alltid vært – og kommer alltid til å være – vårt fremste kjennetegn.

Ditt valg av arbeidsklær spiller en stor rolle for hvor godt beskyttet, synlig og effektiv du er på jobben. Forskjellige yrker krever plagg med forskjellige funksjoner og slitestyrke. Et godt arbeidsplagge skal også varme deg når det er kaldt og virke svalende når det er varmt.

Jobman tilbyr et bredt sortiment av arbeidsklær som kan kombineres for å passe til alle typer arbeider, innen- og utendørs, året rundt. Sammen med brukere i et stort utvalg bransjer diskuterer vi behovene og skaper 100 % funksjonelle arbeidsklær, tilpasset for ditt daglige arbeidsmiljø.

For oss hos Jobman Workwear handler kvalitet ikke bare om valget av riktig materiale. Klærne skal også gi bevegelsesfrihet og komfort under lange og utfordrende arbeidsøkter. I kombinasjon med nye funksjoner og moderne design gjør klærne også at du blir mer utholdende på jobben. Vår visjon er å gjøre alle fagfolk til stolte bærere av Jobmans arbeidsklær, hver eneste dag.

Jobman selges via forhandlere
Våre produkter selges via forhandlere spredt over hele landet - fra nord til sør. Du finner nærmeste forhander i kartet på siden "FINN FORHANDLER". Du er ogå velkommen tl å kontakte oss om du behøver hjelp til å fine rett forhandler, eller ønsker mer informajon om våre produkter.