VELG RIKTIG NIVÅ PÅ ARBEIDSKLÆRNE DINE

Nivåene heter Practical, Functional, Technical og Advanced, der funksjon, ytelse og pris går hånd i hånd. Alt for å gjøre det enklere for deg å velge akkurat de klærne du trenger.

 

Advanced er beregnet for deg som vil ha de beste arbeidsklærne. De skal fungere maksimalt i forskjellige situasjoner og tåle hard slitasje i krevende miljøer. Du lever og bor i arbeidsklærne dine, de er en del av deg og arbeidet ditt.

 

Technical er beregnet for deg som stiller litt større krav til plaggene, og der for eksempel en sertifisering kan være nødvendig. Du jobber i forskjellige miljøer og med forskjellige typer verktøy. Slitesterke plagg med egenskaper som beskytter deg og gjør arbeidet lettere.

 

Functional er ment for deg som ønsker funksjonelle plagg, men jobber i miljøer som ikke stiller store krav til klærne. Functional er smarte, gjennomtenkte og fleksible klær som gir et profesjonelt inntrykk.

 

Practical er den nyeste kategorien arbeidsklær i Jobmans sortiment. Kvaliteten er naturligvis høy, akkurat som for alle våre andre produkter, men færre finesser og enkle løsninger holder prisen nede og gjør Practical til et enkelt valg for den prisbevisste.